Plata si transportul

Plata

Pentru a achita contravaloarea produselor aveti la dispozitie 2 modalitati de plata:

- la livrare (ramburs la primirea coletului)

Veti preda curierului care va livreaza marfa comandata, suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

- transfer bancar:

Dupa finalizarea comenzii veti primi pe e-mail factura proforma pentru efectuarea platii . Livrarea produselor se va face doar dupa primirea unei copii a ordinului de plata pe adresa de e-mail: office@toysforkids.ro.

Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

S.C. BABYMAR ONLINE S.R.L.

Cont lei: RO15INGB0000999906952922 deschis la ING Bank Bacau (sucursala Orizont).

Transport

Livram oriunde in tara prin firmele de curierat rapid Urgent Cargus/Nemo Express/Fan Courier. Tarif unic de transport in orice localitate din Romania 19 RON* (*localitate in care exista sediu Urgent Cargus/Nemo Express/Fan Courier). Comenzile de minim 400 RON beneficiaza de transport gratuit* (*localitate in care exista sediu Urgent Cargus/Nemo Express/Fan Courier). In localitatile in care nu exista sediu Urgent Cargus/Nemo Express/Fan Courier, costul transportului va fi comunicat ulterior, telefonic de catre reprezentantul de vanzari. Comanda va fi livrata in termen de 24-48 ore de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale.

In cazul produselor de mobilier costul transportului va fi comunicat ulterior de catre un reprezentant de vanzari.