Cum comand?

Aveti la dispozitie 4 modalitati de a comanda:

COMANDA ONLINE

PASUL 1: Daca ati gasit produsul care va intereseaza apasati pe butonul "Adaugă în coş". Produsul va fi introdus in mod automat in cosul dvs. de cumparaturi. Pentru a comanda mai multe bucati din acelasi produs introduceti cantitatea dorita.

In orice moment puteti sa vizualizati cosul de cumparaturi si sa continuati cumparaturile din locul in care ati ramas prin apasarea butonului "Continuă cumparaturile".

Daca doriti sa renuntati la un produs din cosul de cumparaturi apasati pe butonul "Elimina" din dreptul produsului respectiv.

Daca doriti sa modificati cantitatea, introduceti din nou cantitatea dorita dupa care apasati pe butonul “Actualizare” din dreptul produsului respectiv.

PASUL 2: Dupa finalizarea cumparaturilor apasati pe butonul "Comandă".

Se va deschide o pagina unde va trebui sa va autentificati (daca aveti deja un cont deschis pe site-ul nostru) sau sa va creati sau nu un cont nou, pentru a putea finaliza comanda.

Daca va veti crea un cont, veti putea face cumparaturi mai rapid, veti putea urmari statusul comenzilor si veti putea beneficia de reduceri/oferte promotionale.

PASUL 3: Selectati modalitatea de plata "Plata la livrare" , "Transfer bancar" sau "Plata cu cardul", apoi dati click pe butonul "Continuaţi", dar nu inainte de a citi si bifa pentru confirmarea faptului ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile site-ului nostru.

PASUL 4: Verificati inca odata daca produsele comandate si datele de livrare, sunt cele corecte, dupa care apasati butonul "Confirmare comandă".

PASUL 5: Dupa finalizarea comenzii, veti primi in mod automat un e-mail pe adresa specificata de dumneavoastra. Acest e-mail contine urmatoarele date: codul unic al comenzii, produsele comandate, cantitatea, pretul unitar si total al produselor, datele de expediere a comenzii. Va recomandam sa pastrati e-mail-ul primit pana la primirea coletului.

COMANDA PRIN E-MAIL

Comenzile se pot trimite prin e-mail la adresa office@toysforkids.ro

In acest caz avem nevoie de urmatoarele informatii:

  • produsul/produsele comandate (numele si/sau codul produsului/produselor)
  • cantitatea
  • culoarea (daca este cazul)
  • detalii pentru emiterea facturii (nume, prenume, adresa)
  • detalii contact (telefon si adresa de e-mail)
  • metoda de plata (plata ramburs, transfer bancar, sau prin card)

In cel mai scurt timp dupa trimiterea comenzii un reprezentant vanzari va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

COMANDA TELEFONICA

Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru. Acesta este de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00, cu exceptia sarbatorilor legale. Numarul de telefon disponibil este:

0742.431.194